Nationala

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint se contrazic în privința lui Rădoi: „Nu ai cum să-i ceri să te califice acum”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2019

Doi foști mari internaționali nu se pun de acord. Ilie Dumitrescu spune că Mirel Rădoi e omul potrivit să preia acum „naționala”, chiar dacă a adăugat că nu i se pare normal ca antrenorului de 38 de ani să-i fie impusă calificarea la EURO 2020. Gabi Balint e de altă părere, considerând că Rădoi nu ar fi trebuit să accepte oferta FRF. 

„Rădoi e un antrenor cu mare personalitate și asta s-a văzut în jocul echipei sub 21 de ani. Echipa a avut un joc consistent, clar. Eu am vorbit cu Mirel aici (n.r. la sediul TV Digi Sport) și a spus că nu are cum să refuze echipa națională. I-am spus că trebuie să preia naționala, pentru că are calități de antrenor. 

Rădoi va avea de pregătit o semifinală și o finală (n.r. meciurile de la barajul Ligii Națiunilor), va fi extrem de greu. Nu-i putem pune în cârcă o eventuală ratare la EURO 2020. Nu ai cum să-i ceri lui Rădoi să te califice acum. Dacă ar fi avut măcar două meciuri până la jocul cu Islanda, era altceva, dar așa...”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Mă așteptam să-l numească pe Rădoi, dar nu mă așteptam ca el să accepte, pentru că a spus de curând că nu vrea să accepte. Dacă pierdem cu Islanda, vor fi voci de neîncredere, că așa-i la noi. Mi se pare prea devreme să preia naționala mare. Echipa mare e altceva față de tineret. La prima reprezentativă poți avea probleme cu jucătorii pe care nu-i bagi să joace”
Gabi Balint

Răzvan Burleanu, despre venirea lui Rădoi la națională

Vezi și:

VIDEO Răzvan Burleanu a refuzat să răspundă întrebărilor GSP » 4 aspecte rămase în ceață după numirea lui Rădoi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.