Nationala

GSP Live // Încă un nume pentru naționala U21 » Florin Motroc îl provoacă pe Burleanu: „Vorbesc rezultatele pentru mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 noiembrie 2019

Postul de selecționer al naționalei U21 a rămas vacant după instalarea lui Mirel Rădoi la echipa națională. Mirajul preluării selecționatei de tineret e unul mare, iar lista înlocuitorilor se extinde pe zi ce trece. 

Gazeta a anunțat marți că Adrian Mutu, Marius Măldărășanu și Costel Enache sunt primii aflați pe lista Federației, propunerea Comisiei Tehnice urmând să fie făcută în săptămânile ce urmează.  

În această dimineață, la emisiunea GSP Live, fostul rapidist Florin Motroc (52 de ani) s-a declarat încântat de ipoteza de a ajunge la reprezentativa U21. 

„Cum să nu mă tenteze? Probabil n-am experiența numelor de pe lista aceea, dar pentru mine vorbesc rezultatele, experiența de 30 de ani și ceea ce am învățat în facultate

„Am mai avut discuții în trecut să iau naționala U18. Am avut o discuție scurtă cu Burleanu, dar nu s-a ajuns la nimic”, a spus Florin Motroc, la GSP Live. 

Motroc, 52 de ani, a antrenat în anii trecuți în Asia, acum e liber de contract. A condus formații din: Arabia Saudită, Oman, Iordania, Kuweit, Bahrein. Acesta a câștigat titlul cu echipele pe care le-a condus în Iordania, Bahrein și Kuweit.

Vezi și: 

SELECȚIONER ROMÂNIA // EXCLUSIV Omul care îl cunoaște cel mai bine pe Mirel Rădoi: „E din clasa lui Guardiola!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.