Nationala

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de sport din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 November 2019

Vali Moraru, moderatorul televiziunii Digisport, s-a arătat deranjat, la finalul conferinței de prezentare a lui Mirel Rădoi, de faptul că FRF nu a acceptat întrebări din partea Gazetei Sporturilor. 
 

Prezent la conferință, Marius Mărgărit, reporter special al Gazetei Sporturilor, a încercat de două ori să-i adreseze întrebări lui Mirel Rădoi, dar a fost refuzat de Gabriel Berceanu, oficial FRF, pe motiv că federația a suspendat comunicarea cu GSP. 

La finalul conferinței, Vali Moraru a avut un discurs dur la adresa celor de la FRF. 

„Este jenant ca FRF să refuze să primească întrebări de la singurul ziar de sport din România la conferința de prezentare a lui Mirel Rădoi ca selecționer. Înainte de ziua de azi, lui Rădoi nu i se putea reproșa nimic, dar azi putea să zică: «Domnilor, știu că sunt angajatul FRF, dar putem face o excepție azi. Hai să acceptăm întrebări de la singurul ziar de sport din România». Nu a făcut-o. 

Parcă suntem la mijlocul anilor '90 când Administrația Prezidențială lua acreditările jurnaliștilor când nu îi convenea ceva. Absolut penibil! Poate ar fi trebuit să plece toți ziariștii din sală, iar cei de la FRF să vorbească doar pentru camerele TV și după să plece, fără să fie întrebări. Totuși, Mirel n-ar fi meritat asta. 

Și mai e ceva. Burleanu a spus că a primit «cu entuziasm și bucurie» propunerea Comisiei Tehnice. Domnilor, au trecut 30 de ani de la Revoluție! Vine cineva și ne vorbește în limbajul ăsta?! D-asta a făcut Burleanu școli? Ca să ne povestească din Scânteia anului 88? (n.r. organ de presă al Partidului Comunist Român)”, a spus Vali Moraru în direct. 

„Situația e penibilă având în vedere că Berceanu a fost coleg cu jurnalistul pe care nu l-a lăsat să pună întrebări. Berceanu și-a început cariera uitându-se la Mărgărit ca la un ziarist adevărat. Dar propaganda spală creiere la care nu te așteptai să se întâmple asta” 
Remus Răureanu, reporter GSP, în direct la DigiSport

Vezi și:

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.