Nationala

Nicolae Dică, secundul lui Rădoi: „Mi se schimbă cariera, o să fiu prin birouri și să urmăresc meciuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 noiembrie 2019

Nicolae Dică (39 de ani) a recunoscut că a vorbit cu selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) pentru a se alătura proiectului de la naționala României.

„Am vorbit cu Mirel și a rămas să discutăm mai mult despre ce va urma pentru noi. Nu am discutat foarte mult. Am mai lucrat cu Mirel și la Steaua o perioadă lungă. Am avut o colaborare foarte bună. Mi-a spus că-l pot ajuta foarte mult în ce vrea să facă la națională. Urmează să ne vedem și să-mi spună ce dorește și el. 

Pe mine m-a bucurat că Mirel mi-a spus din prima că-și dorește să vin lângă el. Consideră că-l pot ajuta foarte mult. Singurul antrenor cu care aș merge ca secund ar fi Mirel. I-am transmis lui Mirel că atunci când va avea nevoie de mine poate conta pe persoana mea. Acum s-a gândit foarte bine la staff și s-a gândit la mine. 

Pentru mine e o onoare și o bucurie că s-a gândit la mine și că pot fi la echipa națională. Pentru mine va fi un lucru nou. Eu am antrenat zi de zi, acum totul s-ar schimba și ar urma să fiu doar prin birouri și să urmăresc meciuri”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

VIDEO / Conferința de prezentare a lui Rădoi

Vezi și:

VIDEO // Mirel Rădoi, mesaj dur pentru jucători în prima zi ca selecționer: „Cine nu face asta, nu vine deloc!” + motivul pentru care acceptat oferta: „Mi se rupea sufletul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.