Liga 1

Bogdan Vintilă și Gigi Becali, pelerinaj la Athos în tandem!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 28 noiembrie 2019

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, și Gigi Becali se gândesc să plece pentru câteva zile la Muntele Athos, imediat după Crăciun.

„Poate unii vor face mișto de mine pe subiectul acesta, dar eu chiar am credință în Dumnezeu și nu mă tem de nimic! Plănuiam să merg la Muntele Athos, dar a apărut acest serviciu”. 

Aceasta a fost prima declarație a lui Bogdan Vintilă în momentul prezentării oficiale la FCSB, în august. Iar Gigi Becali, cel care l-a cunoscut pe antrenorul de 47 de ani la Mănăstirea Frăsinei, a rămas impresionant de credința noului său angajat.  

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că, de curând, într-una dintre discuțiile Becali-Vintilă, patronul i-a propus antrenorului să meargă într-un pelerinaj de câteva zile la Muntele Athos. Împreună! 

„Campionatul se termină pe 22 decembrie, iar după Crăciun, pentru patru, cinci zile, cei doi se gândesc să plece din România în acest pelerinaj. Vintilă își dorea să meargă acolo, iar acest lucru l-a încântat pe patron. Se ocupă Luțu de toate formalitățile”, spun cei din interior. 

Tehnicianul a fost extrem de încântat și a acceptat din prima. Oricum, Vintilă își dorea acest pelerinaj de câteva zile. 

„Chiar dacă se râde de chestia asta cu religia, n-am nicio problemă. Mergem înainte, cu bune și cu rele. Sunt un om simplu, vreau doar să muncesc. Când ai credință în Dumnezeu, nu mai ții cu dinții de nimic", a mai spus tehnicianul. 

„Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. O să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla” 
Gigi Becali, patron FCSB 

„Eu ascult de Hristos! Ăsta e scopul vieții mele. Mă gândesc cum e să Îl ai pe Hristos în mâinile tale. M-am gândit că m-aș face preot ca să săvârșesc numai o dată Sfânta Liturghie. Stau și mă gândesc să mă fac preot! Eu cred că dacă aș săvârși o dată Sfânta Taină, eu, acolo, cad pe jos... Leșin acolo! Oricum, spre finalul vieții, dacă vrei să primești tot, trebuie să dai tot. Pe la 70-80 de ani, eu vreau călugărie”
Gigi Becali, patron FCSB 

Rădoi nu e de acord cu tămâia! 

Mirel l-a pus la zid pe Bogdan Vintilă pentru ritualurile religioase din vestiar. „Într-un meci, eu antrenez o echipă, cealaltă echipă are şi ea un antrenor. Amândoi ne rugăm. Dacă stă unul o jumătate de oră şi unul 5 minute, înseamnă că cel care s-a rugat o jumătate de oră va avea câştig de cauză? 

Asta cu tămâia în vestiar e peste limita mea de a înţelege un antrenor. Ce cauţi cu tămâia? A, că te poţi duce să participi la un ritual în care vine un preot, sunt total de acord. Sau tu ai un mir cu care îl dai pe jucător, sunt de acord. Dar să mă duc eu, antrenor, să dau cu tămâie, nu înţeleg rostul!", a comentat Rădoi, la Telekom Sport.

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

Chipciu nu vrea să mai audă de FCSB: „Să vin și s-o pățesc precum Rusescu și Adi Popa?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.