Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Dacian Varga, protagonistul unei escapade de pomină: „A făcut un spasm muscular pe fond de oboseală” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 noiembrie 2019

Antrenorul Florin Motroc, 52 de ani, a fost invitat miercuri la emisiunea GSP Live, unde a vorbit retrospectiv despre cariera sa de jucător și cea de antrenor.  

Motroc și-a adus aminte de un episod petrecut în perioada în care o pregătea pe Sportul Studențesc, când „rebelul” Dacian Varga, ajuns acum la 35 de ani, a dispărut într-o noapte dintr-un cantonament de la Brașov.  

„Îmi fugeau jucătorii din cantonament. Am filmări de la hotel. Despre Dacian Varga e vorba. A fost la o petrecere, iar noi la 07:00 dimineața trebuia să alergăm 6 kilometri pe platou. 

Seara, la al treilea antrenament, Varga se ținea de picior și se văita «Aoleu, m-ai omorât!». A făcut un spasm muscular pe fond de oboseală. 

Stăteam supărat, domnul Șiman mă bombarda cu telefoane că îi distrug jucătorul de două milioane de euro. Dar Dumnezeu m-a ajutat. M-a întrebat cineva dacă le dau liber jucătorilor seara. Și mi-a spus că a văzut unul dintre jucători prin oraș, unul mai «șmecherel» Am aflat despre cine era vorba. Pe la 12 fără un sfert pleca și se întorcea la 5 dimineața”, a declarat Florin Motroc, la emisiunea GSP Live. 

Motroc a antrenat în anii trecuți în Asia, acum e liber de contract. A condus formații din: Arabia Saudită, România, Oman, Iordania, Kuweit, Bahrein.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Poveste haioasă a lui Florin Motroc: „Am băut câteva păhărele cu țuică înainte de antrenament” » Ce antrenor celebru le-a zis: „Duceți-vă la refacere, că vă faceți de râs”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.