Liga Campionilor

Lille - Ajax 0-2 // Curg veștile proaste pentru Răzvan Marin: „N-a fost transferul visat” » Ce planuri au batavii

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 28 noiembrie 2019

Lille - Ajax 0-2 // Răzvan Marin, 23 de ani, n-a apucat nici miercuri să debuteze în grupele Ligii, iar presa olandeză anunţă că i se va mai aduce un concurent pe post de la River Plate. 

Nu a jucat decât 27 de minute în ultimele două luni la Ajax, iar antrenorul Erik ten Hag nu l-a folosit deloc în grupele Ligii. 

Răzvan Marin doar a fost scos la încălzire de mai multe ori, cum s-a întâmplat şi miercuri la 2-0 cu Lille. Mazraoui, folosit la închidere alături de Van de Beek, avea deja un „galben”, a riscat eliminarea şi antrenorul „lăncierilor” a trebuit să îl scoată la pauză, alegându-l ca înlocuitor pe mexicanul Edson Álvarez. 

Vine Palacios de la River? 

Viitorul nu pare să aducă veşti mai bune pentru mijlocaşul român. Presa olandeză a aflat că Ajax vrea să îl transfere în ianuarie pe Exequiel Palacios, 21 de ani, cu un profil aproape identic lui Marin (tot 1,77 m şi 70 kg). 

Argentinianul de la River Plate, care a jucat în două finale de Copa Libertadores, a fost curtat de Barça, Real Madrid, Atlético, Manchester City şi PSG, având două selecţii în naţionala „pumelor”, şi e de vânzare.

„N-a fost transferul visat”

Mai mult, agenţia elfvoetbal.nl l-a inclus pe Răzvan în topul celor mai slabe transferuri ale verii în prima ligă batavă (12,5 milioane de euro de la Standard), alături de Senesi (Feyenoord), Ould-Chick (Den Haag), Kelly (Feyenoord) și Kolar (Emmen): 

„Nu a fost transferul visat. Nu e însă corect să-l consideri pe Marin urmașul lui Frenkie de Jong. Românul nu mai arată deloc forma de la Standard şi şi-a pierdut locul de bază la Ajax”.

 

582 de minutea jucat Răzvan Marin la Ajax în 12 partide, dintre care 7 ca titular. Are doar o pasă decisivă

Vezi și: 

GENK - SALZBURG 1-4 // Ianis Hagi, martor la încă un gol al minunii norvegiene Erling Håland: cifre uluitoare în Ligă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.