Campionate

VIDEO Statuia lui Zlatan Ibrahimovic, vandalizată de ultrașii lui Malmo! Derapaj rasist al suporterilor, care l-au făcut „țigan” pe superstarul suedez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 November 2019

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a fost vandalizată de fanii echipei Malmo, după ce suedezul a cumpărat un pachet de acțiuni al clubului Hammarby, care este rivala formației la care atacantul suedez a făcut primii pași importanți în fotbal.

Astfel, în ultimele ore au devenit virale imaginile postate pe rețelele de socializare cu statuia lui Ibra atacată de către ultrașii furioși ai lui Malmo.

Mai mult, aceștia au folosit sintagme reprobabile, precum „țigan” sau amenințări.

Zlatan îi sfidează

Ibrahimovici i-a înfuriat pe ultrașii lui Malmo, care i-au incendiat statuia de lângă stadionul echipei suedeze: „Hammarby este un club fantastic și respectat în Stockholm. Mereu mi-au plăcut echipa și fanii ei pasionați, m-au impresionat reușitele din ultimii ani. E distractiv și entuziasmant să reușesc să mă implic în dezvoltarea lui", a declarat Zlatan.

Statuia lui Ibrahimovic are o înălțime de 2,7 metri și cântărește aproximativ 500 de kilograme. „Când vii la New York ai Statuia Libertății, iar când vii în Suedia ai statuia lui Zlatan”, afirma Zlatan în octombrie.

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.