Nationala

Mirel Rădoi a numit 4 fotbaliști de la U21 care pot face pasul la prima reprezentativă: „Dennis Man, Valentin Mihăilă, Adi Petre și Radu Boboc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 noiembrie 2019

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a rostit numele fotbaliștilor care pot face pasul de la naționala U21 la prima reprezentativă.

Prezent în studio-ul TV Telekom Sport, Rădoi a fost întrebat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă unii fotbaliști care au evoluat în meciul Irlanda de Nord U21 - România U21 0-0 - ultima partidă pentru Mirel pe banca naționalei de tineret -  pot face pasul la echipa mare pentru „dubla” din semifinalele Ligii Națiunilor, împotriva Islandei.

Noul selecționer a răspuns afirmativ și a enumerat următoarele nume: „Dennis Man, Adi Mihăilă, Adi Petre și Radu Boboc”.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.