Europa League

Lazio Roma - CFR Cluj 1-0 // Iuliu Mureșan la GSP Live: „Dan Petrescu va face două schimbări în decisivul cu Celtic” + Propunere-surpriză pentru conducerea clujenilor: „Merită un nou contract”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 noiembrie 2019

Iuliu Mureșan, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a intervenit în direct la GSP Live, imediat după înfrângerea formației din Gruia cu Lazio, scor 0-1.

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, contra lui Celtic, la Cluj, pentru calificare;
  • CFR se poate califica și în cazul unei înfrângeri, dacă Lazio nu câștigă în deplasare cu Rennes

A fost o diferență mare între reprize. În prima repriză jucătorii au fost mai temători, mai prudenți, nu știu dacă a fost o tactică sau nu. În a doua repriză, vișiniii au avut ocazii, posesie, au ieșit la joc. Era meritat un egal, dar la fotbal nu e după merite. E păcat că nu s-a calificat de acum, dar nu e pierdut fiindcă pot face un meci bun cu Celtic, în ultima etapă, și să se califice.

Eu cred că la Cluj Dan Petrescu va juca pragmatic. Va aborda un 4-3-3, poate va face una sau două schimbări la mijloc și în față. Important e că sunt în cărți, încă sunt în față.

În repriza a doua, mi-a plăcut Omrani, care a avut ocazii, a fost dinamic, activ. Mi-a plăcut și Culio, care la 37 de ani, are o viață în el... Incredibil! Acum 11 ani ne-a câștigat meciul cu AS Roma, acum joacă iar la nivel înalt. Eu i-aș fi prelungit contractul dacă eram la CFR. Atât el, cât și Deac stau foarte bine fizic, au experiență și sunt foarte utili”, a declarat Mureșan.

Citește și:

VIDEO + FOTO CFR, eșec cu Lazio. Calificarea în primăvara europeană se decide în ultimul meci, cu Celtic, la Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.