Europa League

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu: „Meritam victoria! Steaua a luat vreo cinci aici, noi doar unul” + pesimism pentru meciul decisiv: „Avem șanse mici cu Celtic”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 November 2019

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a oferit declarații la finalul partidei cu Lazio, în care formația sa a pierdut, scor 0-1.

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, cel cu Celtic, pentru a-și asigura calificarea în „16”-imile Europa League. De asemenea, campioana României se va califica indiferent de rezultatul cu scoțienii, în cazul în care Lazio nu o va învinge pe Rennes în ultima rundă.

„Dacă te iei după numărul de ocazii, trebuia să câștigăm. Dar ăsta e fotbalul. Astăzi meritam victoria. În prima repriză Lazio a fost mult mai bună, iar noi ne-am arătat limitele. În actul secund echipa a reacționat foarte bine, dar din păcate nu am reușit să marcăm.

Echipa a jucat bine, am avut ocazii. Ei sunt pe locul 3 în Italia. Steaua a luat vreo cinci aici, iar noi doar unul”, a declarat Petrescu, la TV Digi Sport.

...despre partida decisivă cu Celtic: „Avem șanse mici, ei sunt pe primul loc în grupă. Dar trebuie să ne jucăm șansa”

CLASAMENT GRUPA E 

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 510-413
2. CFR Cluj54-49
3. Lazio 56-76
4. Rennes53-81

PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Miracolul nu se întâmplă de două ori » Deznodământul calificării, amânat de înfrângerea cu italienii! Partida cu Celtic devine DECISIVĂ!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.