Europa League

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Simone Inzaghi crede în calificare și speră să primească ajutor de la Celtic: „Poate face o figură frumoasă în România”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 noiembrie 2019

Simone Inzaghi (43 de ani), antrenorul lui Lazio, e optimist după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, care le dă speranțe italienilor pentru calificarea în primăvara europeană. 

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, cel cu Celtic, pentru a-și asigura calificarea în „16”-imile Europa League. De asemenea, campioana României se va califica indiferent de rezultatul cu scoțienii, în cazul în care Lazio nu o va învinge pe Rennes în ultima rundă.

„Suntem încă în cursă. Acum cred și mai mult în calificare. Nu meritam să tremurăm pentru calificare în ultima rundă. Sunt încrezător, Celtic a învins pe Olimpico cu un pic de noroc în tur, dar poate că va face o figură frumoasă în România.

Oricum, noi trebuie să ne facem datoria, avem un ultim meci de jucat, dar după seara asta cred mai mult în calificare. Nu am avut alături de noi publicul nostru obișnuit, dar ne-am concentrat la ce aveam de făcut pe teren. Important este că rămânem în cursă.

În prima repriză trebuia să mai dam un gol, dar CFR e o echipă fizică, am suferit în partea a doua, dar am fi putut câștiga cu 2-0. Am jucători de calitate, care se sacrifică și cred că am găsit echilibrul perfect. Trebuie să încercăm să marcăm mai mult și să nu mai ajungem să suferim pe finalul meciului”, a spus Inzaghi, conform Gazzetta dello Sport.

CLASAMENT GRUPA E 

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 510-413
2. CFR Cluj54-49
3. Lazio 56-76
4. Rennes53-81

PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Miracolul nu se întâmplă de două ori » Deznodământul calificării, amânat de înfrângerea cu italienii! Partida cu Celtic devine DECISIVĂ!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.