Nationala

VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu n-are milă de Burleanu și face o afirmație-șoc despre alegerile FRF: „Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 noiembrie 2019

Cornel Dinu (71 de ani) a vorbit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, de Ovidiu Ioanițoaia. „Procurorul” l-a desființat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF” despre care a spus că a câștigat șefia Federației pentru că „voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”.

„Nici nu se compară Sandu cu Burleanu. Nici nu intră în discuție. Puțini oameni rămân decenii de-a rândul la cârma unei instituții, a unei țări. Trebuie să fii dintr-un aluat complet aparte.

Spre finalul carierei, Mircea Sandu a făcut și anumite greșeli. Trebuiau făcute investiții în academii de atunci. A evitat-o! Ionuț Lupescu i-a propus-o pentru că erau bani în Federație. A fost și o răcire între ei de la acest subiect. Ionuț știa. El a fost crescut în centrul lui Dinamo. Mircea a fost reticent la propunerea lui Ionuț. 

A fost un ctitor al Federației, a avut relații cu Platini. Nu e nimic întâmplător. Nu ajungeai în Comitetul Executiv la UEFA așa ușor. Și nu uita că putea să fie vicepreședinte. Puțini rezistă decenii de-a rândul”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”

Cornel Dinu a făcut și o afirmație surprinzătoare referitoare la modul în care Răzvan Burleanu a câștigat șefia Federației.

„Oamenii lui Mircea Sandu au fost dați la o parte și a venit pleiada asta, de așa ziși aleși ai fotbalului. Să nu mai vorbim de alegeri și ce-au însemnat. Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare. De la Sandu Mircea s-a căzut din lac în puț și oamenii n-au nimic în comun cu fotbalul. 

Și-a mai zis profesorul Dâncu o inepție, un lucru inadminisbil. Acela că el l-a adus pe Burleanu și toată echipa asta, terminând Cooperativa din fotbalul românesc. Chiar dacă a fost o Cooperativă noi eram la toate competițiile până în 2012!”, a adăugat Dinu.

Vezi și:

EURO 2020 // Agenția France-Presse trage semnalul de alarmă: „România se teme că nu e nici pregătită, nici calificată!” Ce l-a nemulțumit pe Orban

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.