Handbal

CORESPONDEȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Anca Polocoşer, distrusă de eşec: a izbucnit în plâns şi a fost calmată cu greu!

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  sâmbătă, 30 noiembrie 2019

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Rezultatul dezastruos a fost cel mai greu resimţit de una dintre cele mai tinere jucătoare pe care România a deplasat-o în Japonia. 

Anca Polocoşer, 22 de ani, a izbucnit în plâns imediat după ce s-a terminat jocul şi a fost cu greu liniştită de cei din staff. Chiar şi aşa, cu ochii roşii, a venit la conferinţa de presă. 

"Ce reprezintă lacrimile mele? O foarte mare tristeţe. Eu, toţi de aici, toţi cei de acasă ne-am fi imaginat altfel acest debut. Sper ca de aici înainte să plâng doar de fericire", a spus Polocoşer.

După care a adăugat: "E cam rece acest duş pe care l-am făcut, tot ce sper e să nu ne pierdem încrederea fiindcă rezultatul e extrem de dur. Îi mulţumesc domnului Ryde că mi-a dat această şansă, să joc, probabil că mulţi de acasă nu mi-ar fi dat-o. Mai multe nu ştiu acum ce să spun, e un moment complicat rău".

VEZI ȘI:

România - Spania 16-31 // Naționala României, debut umilitor la Campionatul Mondial din Japonia! De când nu am mai suferit un astfel de eșec + ce urmează

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Tomas Ryde, reacţie incredibilă: „Nu-mi reproşez nimic! Şi mâine e o zi, soarele va răsări din nou”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.