Nationala

NAȚIONALA ROMÂNIEI // Cornel Dinu nu este de acord cu numirea lui Mirel Rădoi: „Nu are capacitatea necesară” » Care erau opțiunile lui Mister

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 November 2019

Cornel Dinu (71 de ani) a fost numit astăzi cetățean de onoare al Municipiului București. 

„Este o onoare pentru mine că am reprezentat sportul românesc”, a declarat acesta, înainte să abordeze un alt subiect de actualitate, cel al numirii lui Mirel Rădoi (38 de ani) în funcția de selecționer al naționalei României.

Dinu este de părere că Federația Română de Fotbal a procedat greșit, întrucât trebuia să aleagă un tehnician cu experiență.

Nu cred că Mirel Rădoi are capacitatea necesară la ora actuală să creeze o forță colectivă. Federația trebuia să negocieze în primul rând cu 3 sau 4 nume elocvente, care au mai condus echipa naționala. Un exemplu ar fi Mircea Lucescu, ar mai putea să antreneze, plus Gheorghe Hagi sau Răzvan Lucescu”, a afirmat Dinu.

Mirel Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației Române de Fotbal pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

Andrei Vochin: „Dacă numești un selecţioner la o echipă care va pierde cu Malta şi cu Feroe, abia atunci devine o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.