Liga 1

CHINDIA - CLINCENI 2-5 // VIDEO Spectacol cu 7 goluri în duelul nou-promovatelor! George Merloi, hat-trick de senzație pentru ilfoveni

Articol de Dănuț Pitaru  —  duminică, 01 decembrie 2019

Chindia Târgoviște a pierdut drastic în fața Academica Clinceni, scor 2-5, în duelul nou-promovatelor din Liga 1. Ilfovenii au făcut cel mai bun meci al sezonului și au înscris pentru prima oară de 5 ori în Liga 1, cu puștiul George Merloi în zi de grație.

Nu tot ce începe bine se și termină bine! Cum nu tot ce începe prost se termină prost! Chindia a pornit meciul de la 1-0 și a terminat în genunchi, Viorel Moldovan bucurându-se că a scăpat doar cu 2-5. 

Clinceniul și-a oferit o victorie remarcabilă după goluri de aplaudat. Apropo, vă aduceți aminte de declarația fostului internațional de acum două săptămâni? 

„De dacii liberi ați auzit? Eu vin din nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. Eu îmi îmbrățișez soția, copiii, pun șaua pe cal, iau arma și mă duc la luptă”. Cam asta a făcut Clinceniul cu Chindia, aseară. I-a costobocit pe Vio și pe ai lui.

Merloi (20 de ani) a fost fulminant. Probabil, Gigi Becali regretă acum că puștiul n-a rămas în curtea clubului său. A făcut tot ceea ce a vrut pe teren. Și Buziuc, și Vojtus i-au ținut isonul. Chiar dacă apărarea a mai avut momente de amorțeală, Clinceniul nu s-a clătinat și s-a impus lejer. Iar Academica a făcut rocada cu Chindia în subsolul clasamentului.

Academica Clinceni acumulează 18 puncte și urcă pe locul 11 în Liga 1, făcând schimb de locuri chiar cu victima de azi, Chindia.  

CHINDIA - CLINCENI 2-5

Echipele de start

Chindia Târgoviște: Moldovan - Martac, Benga, Leca, Negrea - Rață, Novac, Bic, Dumiter - Florea, Cherchez 
Rezerve: Aioani, Pițian, Dudea, Neciu, Mihai, Burlacu, Neguț
Antrenor: Viorel Moldovan

Academica Clinceni: Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu - Cebotaru, Merloi, Șut, Deretti, Buziuc - Vojtus 
Rezerve: R. Ion, C. Dumitru, Achim, Nsiah, Răuță, Dobrescu, Ureche
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: "Ilie Oană" (Ploiești)
Arbitru: Lucian Rusandu / A1: Alexandru Vodă / A2: Adrian Popescu / Observator: Adrian Vidan

VEZI ȘI

VOLUNTARI - FCSB // VIDEO+FOTO E OFICIAL! Partida a fost amânată din cauza vremii » Când s-ar putea juca

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.