Campionate

EURO 2020 // FOTO Corina Caragea, sclipitoare la Romexpo » A prezentat evenimentul cu mari emoții, alături de un important jurnalist portughez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 November 2019

Corina Caragea, 37 de ani, a prezentat tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020 ce a avut loc azi, la Romexpo.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Frumoasa brunetă a atras toate privirile în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente sportive care s-au organizat vreodată la București.

A prezentat tragerea la sorți alături de cunoscutul jurnalist portughez Pedro Pinto (colaborator UEFA și CNN) și a avut mari emoții, telespectatorii remarcând vocea tremurândă a româncei, dar și apariția de senzație și prestația per total reușită a acesteia.

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 » Ce grupă ar putea avea România + Dueluri de foc în grupa F, între Franța, Germania și Portugalia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.