Handbal

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Jovanka Radicevic, mesaj pentru suporterii români: „Atunci când nu susțineți România, puteți susține Muntenegru”

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  Sunday, 01 December 2019

Jovanka Radicevic (33 de ani) evoluează pentru naționala din Muntenegru, fiind în grupa României de la Mondialul de handbal, și spune că îi e dor de țara noastră, după ce în perioada 2018-2019 a evoluat pentru CSM București. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Da, bineînțeles că mi-e dor de România, îmi lipsește aproape tot. Am jucat bine în București, mi-am făcut prieteni buni acolo. 

„Fanii sunt fantastici, mă folosesc de această ocazie pentru a-i saluta. Atunci când nu susțin România, pot susține Muntenegru”, a fost mesajul transmis de Radicevic suporterilor români prin intermediul GSP.ro. 

Extrema dreaptă Radicevic evoluează acum pentru Buducnost Podgorica, după ce de-a lungul carierei a mai jucat pentru Gyor, Vardar Skopje și CSM București.

Muntenegru tocmai a învins-o pe Kazakhstan, scor 30-21, și ocupă locul 2 în grupă, la egalitate cu liderul Spania. România e pe poziția a 4-a.

Clasament Grupa C

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Mădălina Zamfirescu, după victoria cu Senegal: „Doar cine are caracter rezistă”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, desemnată jucătoarea meciului » A terminat partida cu gheață la genunchi: „Sper că v-am făcut un cadou de Ziua Națională”

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Viorel Mazilu îl atacă din nou pe Tomas Ryde: „Tu ceri time-out să bei apă?” + „Ar trebui ca federația s-o cloneze pe Cristina Neagu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.