Handbal

GOG Gudme - Dinamo 31-32 // Performanță de excepție reușită de campioana României: e singura formație care termină neînvinsă grupele Ligii Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 decembrie 2019

Dinamo București va impus în deplasarea de la GOG Gudme, scor 32-31, și este singura formație care termină neînvinsă în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. 

Dinamo și-a respectat blazonul în deplasarea fără miză din Danemarca. Bucureștenii s-au impus la limită, scor 32-31, și au terminat grupa D a Ligii Campionilor cu 7 victorii și 3 rezultate de egalitate.  

„Câinii” se pregătesc acum pentru barajul cu Sporting Lisabona (meci echivalent cu o șaisprezecime de finală_, o reeditare a duelului din aceeași fază a competiției din sezonul trecut. Portughezii s-au calificat atunci după două victorii la limită, 32-31, respectiv 27-26.

Clasamentul final al grupei

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, desemnată jucătoarea meciului » A terminat partida cu gheață la genunchi: „Sper că v-am făcut un cadou de Ziua Națională”

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Viorel Mazilu îl atacă din nou pe Tomas Ryde: „Tu ceri time-out să bei apă?” + „Ar trebui ca federația s-o cloneze pe Cristina Neagu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.