Nationala

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali iese la atac și îi taxează pe criticii lui Christoph Daum: „Nu el e vinovat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 decembrie 2019

Victor Becali (58 de ani) a vorbit în emisiunea GSP Live și despre experiența lui Christoph Daum de la echipa națională. Neamțul a pregătit prima reprezentativă un an, din vara lui 2016 până în septembrie 2017, perioadă în care a ratat obiectivul de a califica naționala la Mondialul din 2018. 

„Oamenii de fotbal din România au vorbit urât de Daum. Spuneau că arată într-un fel, că l-a călcat tramvaiul. Nu toți arătăm bine, așa ne-a lăsat Dumnezeu. Nu Daum e vinovat că a fost adus la echipa națională. 

Cred că trebuie să fii altfel cu un om care practică aceeași meserie cu tine. Nu știu dacă era momentul potrivit să aducem un antrenor străin, dar n-am fost de acord cu tot ce s-a spus despre Daum”, a declarat Victor Becali, la emisiunea GSP Live. 

Christoph Daum a preluat naționala României după EURO 2016 și a fost demis 14 luni mai târziu, în septembrie 2017, după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Mondialul din Rusia. Selecționerul german a luat România de pe locul 25 și a „prăbușit-o” până pe locul 47 în clasamentul FIFA. 

Vezi și: 

GSP LIVE // Victor Becali, verdict în scandalul care a „rupt” naționala: „Cu tot respectul pentru Tătărușanu, dar Ionuț Radu nu poate juca nici într-un amical?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.