Liga 2

Mircea Lucescu la Rapid, o chestiune de ore! Dan Tudorache i-a setat atribuțiile lui „ll Luce”: „Pancu are nevoie de un supervizor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 decembrie 2019

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunțat astăzi că e foarte aproape să bată palma cu Mircea Lucescu (74 de ani) pentru instalarea acestuia în funcția de manager general la Rapid.

Contactat telefonic într-o emisiune televizată, Tudorache a anunțat atribuțiile pe care „Il Luce” le va avea la giuleșteni. 

„După-amiază mă întâlnesc cu el. Vom vedea dacă își dă acceptul. E vorba de funcția de manager, acesta ar fi atribuția lui. Daniel Pancu e OK, din punctul meu de vedere. Nu există tabere, sunt doar speculații. Toată lumea are o singură dorință, cea de a promova vara viitoare.

Mircea Lucescu se va ocupa de tot ce înseamnă partea sportivă a clublui. Pancu are nevoie de un supervizor, iar Lucescu se poate încadra foarte bine în această funcție. Venirea lui Mircea Lucescu e un proiect de suflet, iar venirea lui înseamnă promovarea, după părerea mea. El se va implica încă din această pauză competițională”, a spus Tudorache, la Pro X. 

„Vrem să fim în primele 3, așa a promis Pancu, că echipa va fi în primele 3 la sfârșitul turului. Nu pot să spun ce s-ar întâmpla dacă nu terminăm pe locul 3 la finalul turului” - Dan Tudorache, primar Sector 1  

1999e anul în care Mircea Lucescu a câștigat campionatul cu Rapid

Vezi și: 

BREAKING NEWS Mircea Lucescu la Rapid! Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Tudorache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.