Liga 1

"Rednic ne-a lucrat!"

Articol de Alexandru Răducanu   —  sâmbătă, 15 martie 2008

Njock îl atacă violent pe fostul său antrenor de la Craiova



Jeremie Njock, vîrful împrumutat de olteni la belgienii din liga a doua FC Tubize, consideră că Mircea Rednic poartă o mare parte de vină în retrogradarea Universităţii de la finalul sezonului 2004 - 2005.



"Ne-a spus că va schimba în proporţie de 80 la sută fotbaliştii din lot. Ne-a dat peste cap, de aici a pornit totul! Nu mai înţelegeam nimic. De ce să schimbi din temelii echipa care în sezonul precedent terminase pe locul patru? I-a adus pe Gane şi pe Rubenilson, doi atacanţi care n-au dat un gol în cinci etape. S-a văzut ce inspirat a fost!", a spus camerunezul de 27 de ani pentru craiovamaxima.ro.

Njock îl acuză pe tehnicianul Rapidului că a creat tensiuni în vestiarul alb-albastru: "Una ne spunea şi alta făcea pe la spatele nostru. Poţi face asta doar cu oameni fără personalitate, or Craiova avea fotbalişti experimentaţi la acea oră în lot".

Rednic a răspuns atacurilor. "Craiovenii bat cîmpii! Am lăsat echipa pe 14, cu 5 puncte mai mult decît ultima clasată, Poli Iaşi. Moldovenii au terminat însă cu 18 puncte în plus faţă de Universitatea. Cum să spui că eu am fost de vină?", a declarat "Puriul" la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.