Stranieri

Mark Bowen, antrenorul lui Reading, vorbește la superlativ despre George Pușcaș: „Avea o șansă să explodeze, nu m-am înșelat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 December 2019

George Pușcaș a reușit cel mai bun meci al său la Reading, cu o triplă în cinci minute în partida cu Wigan, scor 3-1!

Evoluția l-a impresionat și pe antrenorul său, Mark Bowen, care nu a ezitat să îl laude după meci.

„Sunt încântat pentru el. Imediat ce am primit lovitura de pedeapsă, staff-ul meu a început să întrebe dacă Pușcaș e cel mai potrivit să o execute. Pentru mine, el era! Speram să fie un punct de cotitură în acest sezon pentru el. Avea o șansă să marcheze și să explodeze și nu m-am înșelat. În ultimele 15 minute a arătat tuturor calitățile pe care le are”, a spus tehnicianul lui Reading.

Galezul a vorbit și despre perioada de integrare a lui Pușcaș la echipa din liga secundă britanică. „I-a fost greu și știu că fanii au fost nerăbdători cu el. Dar trebuie să îi oferim încredere. Dacă va obține asta, va înscrie goluri. E un jucător tânăr care a venit în club cu multe așteptări, se agită mult și încearcă să rezolve de unul singur.”

Evoluția lui Pușcaș a fost foarte apreciată și de coechipierii săi, care l-au sărbătorit la finalul meciului. „De îndată ce a intrat în vestiar, locul a explodat! Toți jucătorii l-au felicitat și l-au aplaudat. Puteai simți atmosfera fascinantă care rezultă din rezultate și îndeplinirea obiectivelor”.

Reading este pe locul 18 în eșalonul secund al Angliei, cu 18 puncte. Pușcaș a ajuns la cota 6 goluri pentru club.

Citește și:

George Pușcaș, evoluție SENZAȚIONALĂ! Românul a reușit un hat-trick în 5 minute » Prima reacție a acestuia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.