Liga 1

Mihai Voduț, SUSPENDARE NEMAIVĂZUTĂ după ce a pariat pe meciurile propriei echipe » Fostul jucător al Viitorului și-a aflat pedeapsa azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 decembrie 2019

Mihai Voduț, 25 de ani, fotbalist prins la pariuri în perioada în care evolua pentru Viitorul, și-a aflat astăzi suspendarea dictată de Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de fotbal.  

Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: în prezent la Chindia Târgoviște, acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei. 

„În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei. 

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar”. 

Își punea iubita să-i parieze

Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Despărțirea cu cântec de partenera sa l-a costat. Aceasta a trimis către Cancan conversații în care fotbalistul îi cerea iubitei să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe. 

Pe unul din tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.  

După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște. 

Mihai Voduț are un istoric extrem de tumultuos. Episodul cu pariurile nu este singura scăpare a atacantului de 25 de ani. În primele zile din 2019, Voduț a ținut prima pagină a ziarelor de scandal după ce și-a agresat iubita. DetaliiAICI.

Vezi și: 

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.