Liga 1

EXCLUSIV Chindia Târgoviște, măsură categorică în cazul lui Mihai Voduț, fotbalistul suspendat doi ani pentru pariuri: „I-am reziliat contractul”

Articol de Remus Dinu  —  luni, 02 decembrie 2019

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, a anunțat astăzi că echipa dâmbovițeană îi va rezilia contractul lui Mihai Voduț (25 de ani).

Fotbalistul a fost suspendat azi pentru următorii doi ani după ce a fost prins pariind pe meciurile propriei echipe în perioada în care evolua la Viitorul.

  • CONTEXT: Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei.  
  • Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Fotbalistul îi cerea acesteia să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe.  
  • După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște.  

„Contractul lui de activitate sportivă va fi reziliat, sunt obligat să fac asta. Începând cu data de azi, cea a pronunțării hotărârii, contractul lui a fost suspendat. Sunt obligat să iau act de decizia Comisiei de Disciplină. Fotbalistului i se va rezilia contractul. 

I-am transmis jucătorului hotărârea. Aștept să mă sune, îl aștept la club. Oricum, aveam stipulat în contract că, dacă se va lua o decizie nefavorabilă în cazul lui, contractul îi va fi reziliat. Eram obligați să încheiem colaborarea inclusiv dacă nu aveam acea clauză în contract.

Noi n-am avut probleme cu Mihai Voduț. Jocul lui a oscilat, dar din punct de vedere disciplinar n-am avut probleme”, a declarat Marcel Ghergu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

Mihai Voduț, SUSPENDARE NEMAIVĂZUTĂ după ce a pariat pe meciurile propriei echipe » Fostul jucător al Viitorului și-a aflat verdictul azi 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.