Liga 1

Gigi Becali, despre situația lui Alexandru Pașcanu, căpitanul naționalei U21: „Ce să îi fac eu acum?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 decembrie 2019

Gigi Becali îl compătimește pe Alexandru Pașcanu (21 de ani), fundașul central care a ales în vară să vină la CFR Cluj în loc de FCSB.

Pașcanu, rezervă la campioana CFR, a fost introdus duminică seară în meciul cu Hermannstadt, încheiat 1-1, în locul accidentatului Kevin Boli. Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de prestația căpitanului naționalei de tineret, iar Gigi Becali e de părere că Alexandru ar fi avut mult mai multe șanse la FCSB.

„Asta este viața! Nu prea îmi mai place mie să vorbesc de jucătorii lui CFR, dar Pașcanu să fie sănătos. El a avut șansa să vină la mine, dar a ales să semneze cu CFR. Ce să îi fac eu acum? Trebuia să se gândească de o sută de ori pană să aleagă la cine se duce.

Lumea știe că Dan Petrescu se bazează la orice echipă pe unde antrenează mai mult pe jucătorii cu experiență. Eu îi dădeam lui Pașcanu și un contract mult mai bun față de cât ia acum la Cluj, dar acum ce să îi mai fac? La mine, Iulian Cristea este numărul 1 în apărare”, a declarat Gigi Becali conform Prosport.

4este nota primită de Alexandru Pașcanu în Hermannstadt - CFR Cluj 1-1

Vezi și:

Gigi Becali sabotează FCSB! „Cel mai bun din Europa”, Ionuț Panțâru, a ajuns acum rezervă în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.