Liga 1

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 December 2019

Gică Hagi a vorbit despre tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 de la București, unde n-a fost invitat de FRF, deși nume uriașe din fotbalul european au fost prezente.

„Regele” a vorbit ironic referitor la acest subiect: „N-am văzut grupa în care ar putea fi naționala. Nu m-am uitat. România joacă un baraj. Ca să vorbim de Europene... nu știu, nu m-am uitat”.

„Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc. Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România.

Nu vorbim, cum a zis domnul Vochin... Pur și simplu n-am fost invitat. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin”, a continuat Hagi, la conferința de presă.

Gazeta a scris astăzi pe prima pagină a ziarului despre acest caz. Și Emeric Ienei s-a arătat șocat că „Regele” n-a fost invitat la gala tragerii la sorți a grupelor EURO 2020. (Detalii AICI)

Hagi la Look Sport despre...

...programarea din Liga 1: „Întâlnim Astra, care are 3 zile de pauză mai mult decât noi. Programarea a fost făcută bine! (ironic) Noi jucăm în deplasare la 700 de km și ei acasă. E frumos, mergem înainte”

...meciul pierdut cu FC Botoșani, 0-1: „A fost greu. A trebuit să ne adaptăm la acest teren dificil. Ne-am adaptat greu în prima repriză. În partea a doua am început să facem ce trebuie. Pe acest teren trebuie să lupți, noi am încercat. Astăzi n-am băgat mingea cum trebuie în careu. Ei au avut puține ocazii, dar noi am fost mai periculoși. Ei au fost mai inspirați”

Vezi și:

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.