Campionate

BALONUL DE AUR // Giorgio Chiellini l-a răzbunat pe coechipierul Ronaldo: „I-au furat Balonul de Aur”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 December 2019

Giorgio Chiellini (35 de ani, fundaș central) a făcut o afirmație controversată, într-un interviu acordat publicației Sky Sport.

Fundașul central al lui Juventus a declarat că Real Madrid „i-a furat” Balonul de Aur lui Cristiano Ronaldo (34 de ani) în 2018.

„În acest sezon cred că a fost destul de greu de ales între Ronaldo, Messi și Van Dijk. Toți trei au făcut un sezon incredibil și e ok că a câștigat Messi.

Dar nu trebuie să uităm că Real Madrid i-a furat trofeul lui Cristiano Ronaldo în sezonul precedent. Cei de acolo au decis să nu-l lase pe Ronaldo să câștige și e destul de ciudat că s-a întâmplat acest lucru", a declarat Chiellini.

În sezonul trecut, Luka Modric (34 de ani, mijlocaș central), jucătorul lui Real Madrid, a câștigat Balonul de Aur. Atunci, Ronaldo a ocupat locul 2 în clasamentul France Football.

5 Baloane de Aurare în palmares Ronaldo

Messi, Balonul de Aur 2019


Lionel Messi (32 de ani) a câștigat al șaselea trofeu din carieră și a devenit cel mai titrat fotbalist din istorie! Celelalte distincții au venit în anii 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015. (Detalii AICI)

Podiumul a fost complet de Virgil van Dijk, locul 2, și de Cristiano Ronaldo, locul 3.

REZUMAT » Juventus - Sassuolo 2-2

VEZI ȘI:

BALONUL DE AUR 2019 // VIDEO Moment nemaiîntâlnit la gală! Messi a primit trofeul de la câștigătorul en-titre, Luka Modric

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.