Nationala

Cornel Dinu, despre ideea lui Mirel Rădoi: „Nu-mi rămâne decât să-mi dau în văzul lumii două palme!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 decembrie 2019

Cornel Dinu (71 de ani) a făcut o afirmație tranșantă în legătură cu posibila naturalizare a francezului Billel Omrani (26 de ani, atacant), jucătorul campioanei CFR Cluj. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

La o astfel de idee nu mai rămâne decât să îmi dau în văzul lumii două palme. Cum să îl aduci pe Omrani la echipa naţională? E un jucător care s-a născut speranţă şi a murit legendă”, a declarat Dinu, conform TV Telekom Sport.

Afirmația lui Cornel Dinu vine în contextul în care Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a declarat că Omrani și Dumitru Cardoso (28 de ani, extremă stânga) sunt stranierii din Liga 1 pe care îi apreciază și care ar putea fi naturalizați (Detalii AICI).

3.000.000 €este cota de piață a lui Omrani, potrivit Transfermarkt

Dan Petrescu îl taxează pe Omrani: „Mai întâi ar trebui să joace fotbal la CFR”

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.