Nationala

GSP LIVE // VIDEO Ion Crăciunescu atacă FRF: „Câtă nesimțire! Știți ce au făcut unii invitați când au auzit că Hagi n-a fost chemat?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 decembrie 2019

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) a fost invitat astăzi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Crăciunescu și-a spus punctul de vedere după ce Gheorghe Hagi n-a fost invitat de FRF la tragerea la sorți pentru EURO 2020. Acesta s-a solidarizat cu „Regele” și a criticat în termeni duri administrația Burleanu. 

„Așa nesimțire ca la cei de la Federație eu n-am văzut! Cum să nu fie invitat Hagi? Unii invitați veniți la tragerea la sorți s-au ridicat de la masă și au plecat, când au auzit că Hagi n-a fost invitat. 

Am rămas stupefiat când îi vedeam în urmă cu o lună pe Vlădoiu și pe Stoichiță (n.r - oficiali ai Federației) cum spuneau că «a învățat fotbal domnul președinte». Spuneau că Burleanu dă goluri la meciurile lor. A învățat fotbal? De unde l-a învățat, din cărți?”, a spus Crăciunescu, la GSP Live. 

Gazeta a scris duminică pe prima pagină a ziarului despre acest caz. Și Emeric Ienei s-a arătat șocat că „Regele” n-a fost invitat la gala tragerii la sorți a grupelor EURO 2020. (Detalii AICI)

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.