Handbal

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Cristina Neagu, exasperată de colege! Critici la time-out: „Stați și așteptați! Hai, Vizitiu, capul sus!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 decembrie 2019

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Prestația dezastruoasă a României din meciul cu Kazahstan, câștigat greu, 22-20, a pus-o pe gânduri și pe Cristina Neagu, 31 de ani, menajată la partida de azi.  

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • În această dimineață, Muntenegru a învins Ungaria, 25-24, în timp ce Spania n-a avut probleme cu Senegal, 29-20.
  • Programul României la CM Handbal: România-Muntenegru (mâine, ora 08:00) și România-Ungaria (vineri, ora 12:00);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

În timpul unui time-out cerut de selecționerul Tomas Ryde în repriza secundă, când România conducea cu 16-14, Cristina Neagu a putut fi auzită în timp ce își mobiliza colegele pe un ridicat: 

„Stai un pic, nu suntem deloc active în apărare, asta se întâmplă. Staţi, staţi, staţi şi aşteptaţi...Hai un pic, curaj, să le facem să simtă! Hai, Vizitiu, capul sus!”, le-a transmis Neagu colegelor sale.  

CM handbal // Patricia Vizitiu, declarații după România - Kazahstan, 22-20: "Suntem dependente de Neagu!" 

Clasament Grupa C:

Cristina Neagu a primit trofeul de cea mai bună jucătoare din lume: "Nu sunt Messi, nu sunt Ronaldo. Am propria identitate, vreau ca lumea să țină cont de asta"

Citește AICI cronica partidei România - Kazahstan 22-20!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.