Campionate

Virgil van Dijk, făcut PRAF de sora lui Cristiano Ronaldo, după gluma usturătoare de la Balonul de Aur: „Dragă Virgil, tu n-ai luat un Premier League și vorbești?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 decembrie 2019

Virgil van Dijk, fundașul olandez de la Liverpool, a fost întrebat la gala Balonului de Aur de absența rivalului portughez Cristiano Ronaldo. A răspuns ironic: „Ce, Cristiano mai e un rival?”. Sora lui Cristiano, Katia Aveiro, a avut un răspuns dur pe Instagram!

„Acu, dragă Virgil, tot ceea ce faci tu, Cristiano a făcut deja de o mie de ori. Vezi tu, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a fost triplu campion în țara în care tu joci de ani buni (nr. în Premier League, Cristiano are 3 titluri cu Manchester United) și tot nu ai reușit să pui mâna pe trofeu. Cristiano chiar a fost cel mai bun jucător și cel mai bun marcator în campionatul tău, Virgil. 

După aceea, dragă Virgil, Cristiano s-a dus în diferite campionate și a devenit cel mai mare jucător din istoria unui clubușor numit Real Madrid, dacă îl știi. 

Poate că îl ții minte, fiindcă Real Madrid, cu Cristiano în echipă, te-a bătut într-o finală de Liga Campionilor. Apropo, Cristiano are 5 trofee de genul ăsta. Același Cristiano a zdrobit și „portocala” voastră într-o finală. Mi-e milă. În plus, într-unul dintre cele mai slabe sezoane, cum spui tu, a câștigat mai multe titluri ca tine. Tare, nu?

Virgil, mai câștigă și tu câteva trofee care contează și mai vorbim. Când o să strângi o mână de trofee, dintr-alea foarte importante, o să poți să stai la aceeași masă cu Cristiano”. 

Lionel Messi, starul lui FC Barcelona, și-a adjudecat cel de-al 6-lea Balon de Aur din carieră, record absolut. Cristiano Ronaldo, acum la Juventus Torino, are „doar” 5 trofee. 

sursa foto: Instagram @katiaaveirooficial & facebook @OfficialKatiaAveiro

Cristiano Ronaldo a marcat și în Juventus - Sassuolo 2-2

Citește și:

VIDEO+FOTO Leo Messi, de șase ori FABULOS! A câștigat din nou „Balonul de aur” și e liderul ABSOLUT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.