Liga 1

Dan Petrescu își pune în cap Liga 1: „Mulți mă vor critica, dar dacă se întâmpla asta aveam cel puțin 10 puncte în plus”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 decembrie 2019

CFR Cluj nu trece printr-o perioadă bună în campionat, unde a câștigat doar două din ultimele cinci partide, însă Dan Petrescu are încredere în jucătorii săi înaintea duelului cu Sepsi. 

  • CFR Cluj - Sepsi se joacă miercuri, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Este un campionat foarte echilibrat. Sunt convins 100%, chiar dacă mulţi o să mă critice, că dacă noi nu jucam în cupele europene aşa multe meciuri, aveam cel puţin 10 puncte în plus. Şi am fi fost detaşaţi în momentul ăsta.  

Dar programul ăsta imposibil, infernal, ne face să nu avem punctele pe care mi le doream eu. Să pierdem deja trei meciuri, care înainte, oriunde am antrenat în România, trei meciuri pierdeam într-un an”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

În ultima etapă, CFR Cluj a remizat cu Hermannstadt în deplasare, scor 1-1, însă a mai terminat la egalitate și cu Dinamo, 0-0, și a pierdut cu Poli Iași, scor 1-2. 

Ardelenii sunt lideri în Liga 1, cu 35 de puncte, fiind urmați de Astra, 34, și Viitorul, 32. În grupele Europa League, CFR Cluj mai are nevoie de un punct în ultimul meci cu Celtic pentru a se califica în primăvara europeană.

Vezi și:

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.