Campionate

„Mergeți în birou să vedeți câteva poze cu mine” » Jose Mourinho revine pe Old Trafford ca adversar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 December 2019

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, se întoarce pe Old Trafford unde o va întâlni miercuri pe Manchester United, echipă pe care a pregătit-o până la finalul anului trecut. 

  • Manchester United - Tottenham se joacă miercuri, de la ora 21:30, în direct la Eurosport.

„The Special One” a vorbit în conferința de presă despre meciul cu United și a oferit o declarație caracteristică lui.

„Solskjaer este un tip ambițios care își dorește să câștige fiecare meci, pentru fanii lui Manchester. Cu siguranță, mâine nu mă vor susține pe mine, nici nu mă gândesc la asta. United este o echipă cu o istorie incredibilă și cu niște suporteri minunați. Aceștia iubesc clubul și, evident, pe Solskjaer. 

Dacă mă întrebați despre trecutul meu aici, vă pot răspunde imediat. Mergeți în birou și o să vedeți acolo câteva poze de pe vremea când eram la Manchester United. La fel ca pe vremea mea, anul acesta se poate dovedi unul reușit pentru ei. Au ocazia să câștige Europa League, Cupa Ligii și Cupa Angliei”, a declarat Mourinho. 

Antrenorul portughez susține că a rămas doar cu amintiri frumoase din perioada petrecută la „diavoli”: „Mâine mă voi întoarce pe Old Trafford și, trebuie să recunosc, îmi face plăcere. Am fost fericit acolo. Am o relație foarte bună cu suporterii lui Manchester.

M-am întors pe Old Trafford de curând și am fost primit cu căldură. Cu siguranță, mâine va fi altceva, pentru că revin ca adversar. Mă aștept și mâine la respect din partea lor, chiar dacă nu mă vor aplauda. Cel mai probabil, în timpul meciului vor uita de mine”

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Cum l-a surprins Jose Mourinho pe Ion Crăciunescu la ultima vizită în România: „Ce i-a cerut lui Giovanni mi s-a părut senzațional!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.