Campionate

VIDEO Imagini incredibile! Ronaldo a așteptat în mașină și a intrat la Gala fotbalului italian doar când a fost sigur că a câștigat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 December 2019

Cristiano Ronaldo (34 de ani) n-a fost prezent la gala Balonului de Aur de la Paris, trofeu câștigat de Lionel Messi. În același timp, în Italia, s-a desfășurat Gala fotbalului italian unde portughezul s-a ales cu două premii: jucătorul anului în Serie A și atacantul anului în Serie A.

Fotbalistul lui Juventus n-a intrat în sală, ci a așteptat afară, în mașină, până în momentul în care a fost anunțat câștigător!

A intrat în sală însoțit de gărzile de corp, care erau „înarmate” cu lanterne și pe care le-au folosit pentru a le îndrepta către camerele TV, susține un jurnalist italian.

Ajuns pe scenă, Ronaldo a vorbit despre Messi, rivalul său din ultimul deceniu: „Bătălia nu s-a terminat încă. De-abia acum începe!”.

Ronaldo a ieșit abia pe locul 3 în clasamentul pentru Balonul de Aur, fiind depășit și de Virgil van Dijk.

Vezi și:

BALONUL DE AUR 2019 // Luka Modric i-a oferit trofeul lui Leo Messi și l-a „înțepat” pe Cristiano Ronaldo: „E o sărbătoare a fotbalului, trebuie să fii aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.