Handbal

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Cristina Neagu: „Sunt mândră de echipa mea. Am încredere că ne vom impune cu Ungaria!”

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  miercuri, 04 decembrie 2019

Cristina Neagu (31 de ani) a oferit declarații după înfrângerea României cu Muntenegru, scor 26-27, în cadrul Campionatului Mondial din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„A fost un meci cu multe momente bune și mai puțin bune. În final, Muntenegru a câștigat; victoria a fost obținută la limită în acest meci. Nu sunt multe de spus, sunt mândră de echipa mea, ne-am luptat foarte bine. Jucăm din ce în ce mai bine, iar acum toată concentrarea va fi pe meciul cu Ungaria de vineri.

Trebuie să câștigăm pentru a ne califica în grupele principale. Nu am urmărit foarte mult meciurile lor, însă am încredere că ne vom impune”, a declarat Neagu la finalul jocului.

Crina Pintea după România - Muntenegru: ”Noi am crezut până la capăt

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.