Handbal

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Aneta Udriștioiu, afirmație tranșantă: „În atac s-a văzut lipsa noastră de experiență”

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  Wednesday, 04 December 2019

Aneta Udriștioiu (30 de ani, extremă dreapta) a vorbit după înfrângerea „tricolorelor” de la Campionatul Mondial, cu Muntenegru, scor 26-27.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„Am avut șansa noastră să câștigăm acest meci, dar în același timp mă bucur că echipa a jucat mai bine decât în celelalte partide.

Sper din suflet să ne calificăm după meciul cu Ungaria. În apărare ne-am descurcat destul de bine în anumite momente, dar în atac s-a văzut lipsa noastră de experiență. Din păcate, eu am ratat într-un moment în care trebuia să bag mingea în poartă (nr. cu un minut înainte de final, când România era în spate la un gol)”, a declarat Udriștioiu.

„Nu contează rivalitatea dintre unguri și români, doar să ne calificăm, pentru că ne dorim foarte mult asta”
Aneta Udriștioiu

Crina Pintea după România - Muntenegru: ”Noi am crezut până la capăt” 

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.