Handbal

România - Muntenegru 26-27 // VIDEO GSP LIVE Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi de la GSP: „Banca tehnică a pierdut meciul. De ce stăm în teren cu o jucătoare care nu aruncă la poartă?!” + Veste proastă și dacă ne calificăm

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 decembrie 2019

România - Muntenegru 26-27 // Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi de la Gazeta Sporturilor, a comentat înfrângerea „tricolorelor” din cadrul Campionatului Mondial. Acesta este de părere că banca tehnică este responsabilă pentru eșec, în frunte cu selecționerul Tomas Ryde (59 de ani).

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„În minutul 46, România a avut 21-17 pe tabelă. Din momentul acela, am primit 7 goluri consecutiv. Banca noastră nu a reacționat în niciun fel. A cerut time-out când luasem deja 5 goluri. N-am înțeles: de ce stăm tot timpul în teren cu o jucătoare care nu aruncă la poartă, mă refer la Polocoșer?!

Consider că este păcat de munca fetelor, de evoluția fantastică a Cristinei Neagu, de paradelele Iuliei Dumanska. Meciul a fost pierdut de banca tehnică. Mai mult le-a încurcat”, a afirmat Ursescu.

„E adevărat că Perianu a făcut foarte, foarte multe greșeli - 9, dar și-a asumat și o anumită responsabilitate. Ne trebuie și jucătoare de acțiune, nu să așteptăm doar de la Cristina Neagu. România are doi pivoți senzaționali, pe Crina Pintea și Lorena Ostase. N-am jucat niciodată cu ele împreună. De ce nu? Trebuie să schimbi ceva. Calculele sunt simple: trebuie să batem Ungaria. 

Însă, având în vedere că am pierdut cu Muntenegru, vom merge cu zero puncte în grupa principală în cazul în care ne vom califica”. 

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.