Liga 1

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO Dan Nistor pune presiune pe șefi: „Dacă ei așa cred, să fie sănătoși. Vedem în decembrie ce urmează”

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 04 December 2019

Dinamo a câștigat clar meciul cu Chindia, scor 4-1. Căpitanul Dan Nistor (31 de ani) face în continuare presiuni pentru obținerea salariilor restante.

„Sunt trei puncte importante, dar degeaba dacă nu câștigăm și mai departe. Eu sunt bine, psihic stau foarte bine. Cu banii, situația e la fel. Nu s-a întâmplat, totul e la fel ca la ultima intervenție. Asta e, mergem mai departe. Colegii sunt familia mea. Îi respect și sunt alături de ei în orice moment.

Când merg acasă și văd minunea aia de copil, cum să nu mă motivez. Colegii sunt în aceeași situație. Practic, pentru ei muncim. Sper să fim și răsplătiți la un moment dat”, a declarat Nistor la TV Telekom Sport. 

Întrebat dacă șefii așteaptă ca echipa să urce în play-off pentru a vira banii, Nistor a replicat: „Nu știu. E problema lor. Dacă ei cred că e bine așa, să fie sănătoși”.

Nistor ia în calcul plecarea

Căpitanul lui Dinamo a dat de înțeles că modul în care conducerea îi tratează poate cântări decisiv în viitorul său: „Vom vedea în decembrie ce urmează. Mai e foarte puțin. Chiar ieri m-a sunat cineva, de la Rucăr. Mă așteaptă cu sarmale, cu de toate”.

Vezi și: 

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO + FOTO „Câinii” obțin victoria sezonului și se apropie la două puncte de play-off! Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.