Stranieri

GENK // Veste surprinzătoare din Belgia: Ianis Hagi ar putea pleca după doar 6 luni!

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 05 December 2019

Site-ul flamand Voetbal24 scrie că „Ianis Hagi nu primește suficient de des șansa de a juca”, trecându-l ca posibilitate pentru mercato de ianuarie. 

Transferat pe cinci ani la Genk, până în iunie 2024, Ianis spera să joace mai mult la Genk. A debutat perfect, cu gol la prima atingere, pe 26 iulie, la 2-1 cu Kortrijk, a avut meciuri bune și mai puțin bune, dar nu a devenit încă un om de bază al albaștrilor. Nu încă. 

Are un singur meci complet, doar 7 titularizări în 16 partide de Jupiler și Champions League. Și o medie de numai 40,7 minute pe teren. 

Surprinzător totuși, după ce a fost integralist în ultima etapă, sâmbătă, la 1-2 cu Sint Truidense, site-ul flamand Voetbal24 susține că „Hagi ar putea deja să plece de la Genk. Nu primește suficient de des șansa de a juca”. Și l-a trecut ca o posibilitate pentru mercato de iarnă.

Week-end-ul trecut, antrenorul Hannes Wolf le-a spus jucătorilor: „Să fii bun din punct de vedere tehnic e plăcut, însă pentru a câștiga e nevoie de mai mult”.

3 goluriși 3 assisturi are Ianis Hagi în 12 meciuri jucate în campionatul Belgiei (fără reușite în cele 4 partide de Champions)

651 de minutea adunat Ianis în șase luni la Genk în Jupiler League (529) și Liga Campionilor (122)

Vezi și: 

GENK // Ianis Hagi e conștient de momentul dificil din Belgia: „E greu când muncești și lucrurile nu merg cum ai vrea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.