Handbal

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume!”

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  joi, 05 decembrie 2019

CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA // Per Joahnsson, antrenorul Muntenegrului, care a câştigat şi cu noi, dar şi cu Ungaria, crede că "tricolorele" au prima şansă astăzi, "mai ales fiindcă aveţi ce nu are nimeni în lume: o jucătoare-fenomen, Neagu!".

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

Muntenegru a reuşit să-şi asigure accesul în Main Round după ce a câştigat cu Ungaria şi România, în ambele confruntări succesul a fost la limită, un singur gol diferenţă. Antrenorul muntenegrencelor, suedezul Per Johansson, fost la CSM Bucureşti, a făcut  o previziune pentru meciul România - Ungaria.

"România e favorită. Am jucat împotriva ambelor echipe, am câştigat la fel de greu, dar, sincer, succesul din meciul cu România habar n-am cum l-am atins! Am fost dominaţi, am fost conduşi, totul s-a răsturnat atât de repede încât trebuie să revăd meciul pentru a înţelege exact. România a fost deosebit de puternică", a spus suedezul

"Am avut în faţă o echipă care a produs un handbal de foarte mare nivel, iar Neagu este ceva ieşit din comun. Efectiv, ca antrenor rămâi cu foarte puţine soluţii în faţa unei astfel de jucătoare, e un fenomen! Nu ştiu ce handbaliste în toată lumea mai pot juca la fel cum o face Neagu".

La pariuri, maghiarele au prima şansă 

Agenţiile de pariuri nu o văd pe România favorită în ultimul meci din faza grupelor. Ungaria are o cotă de numai 1,45, în vreme ce un succes al "tricolorelor" multiplică miza de 3,55 ori.

Vezi și: 

Ce cotă are România la calificarea în faza următoare a Campionatului Mondial! Cine e marea favorită la trofeu și a câta șansă au „tricolorele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.