Campionate

Bernard Arnault, al treilea cel mai bogat om al lumii, promite că salvează AC Milan alături de Guardiola și Messi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 December 2019

Multimilionarul francez Bernard Arnault, 70 de ani, vrea să dea lovitura în lumea fotbalului! Al treilea cel mai bogat om din lume are, conform Forbes, o avere de 107.6 miliarde de dolari și deține brandul Louis Vuitton.

Omul de afaceri vrea să cumpere clubul italian AC Milan și să aducă cel mai curtat antrenor, Pep Guardiola, și pe cel mai bun fotbalist al lumii, Lionel Messi! 
 

Arnault și-ar fi propus să cumpere clubul italian de la Elliott Management și să-l readucă pe culmile gloriei. Pentru asta s-a gândit să apeleze la Guardiola și Messi, doi dintre oamenii care au marcat istoria recentă a fotbalului.  

La Repubblica găzduiește și o declarație a lui Arnault: „Dacă voi cumpăra un club vreau să aduc cel mai bun antrenor din lume și cel mai bun fotbalist”. 

În ciuda planurilor mărețe ale lui Arnault, e greu de crezut că va reuși să obțină semnătura vreunuia dintre Guardiola sau Messi. Argentinianul și-a reafirmat atașamentul față de Barcelona după ce a câștigat al 6-lea Balon de Aur, iar Guardiola își dorește să continue la Manchester City. 

AC Milan are un sezon deplorabil. E abia pe locul 11 în Serie A, cu 7 eșecuri în 14 etape! În ultimii ani, clubul rossonero s-a zbătut în mediocritate, fiind demult apuse vremurile în care domina Europa.

De-a lungul timpului, AC Milan a câștigat, printre altele, 7 Ligi ale Campionilor, 5 Supercupe ale Europei, 18 titluri în Serie A, 5 Cupe și 7 Supercupe ale Italiei.

VEZI ȘI:

Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta italienilor! Detaliile contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.