Liga 2

RAPID // Daniel Pancu, 4 declarații tari: ce achiziții vrea, venirea lui Il Luce, scandalul cu Manea și barajul cu Islanda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 decembrie 2019

Daniel Pancu, 42 de ani, antrenorul Rapidului, a comentat azi diverse teme de actualitate din fotbalul românesc. 

„Pancone” a vorbit despre planurile alb-vișniilor din perioada de mercato, dar și despre situația echipei naționale. 

...Pancu, despre prima reprezentativă: „Dacă mă raportez la cele mai recente două meciuri, cu Suedia și Spania, aș zice că România n-are nicio șansă în Islanda. Noroc că mai avem timp până atunci.”.  

...Pancu, despre transferuri: „Știu deja jucătorii pe care îi vreau, trei-patru m-au impresionat. Sunt jucători din Liga 2”. 

...Pancu, despre conflictul cu Florin Manea: „E bine ca fiecare să-și vadă de munca lui, eu de antrenorat, iar cei din club de treburile pe care le au de făcut”.  

Pancu, despre venirea lui Mircea Lucescu: „A avut loc o întâlnire cu primarul, va fi stabilită și o întâlnire cu Mircea Lucescu. Dacă e vreun om în fotbalul românesc de la care să primesc sfaturi, singurul e Mircea Lucescu. El nu vrea să mai antreneze, ar fi alături de mine din postura de consilier”, a spus Pancu, la TV Digi Sport.  

Vezi și: 

RAPID // PNL, comunicat EXPLOZIV! Liberalii îl acuză pe Dan Tudorache „Tupeu maxim! Folosește numele unei legende în scopuri electorale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.