Liga 1

Mihai Stoica sare în apărarea lui Mihai Voduț: „Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 de ani pentru că s-a certat cu iubita”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 decembrie 2019

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul celor de la FCSB, a comentat decizia Comisiei de Etică și Disciplină a FRF de a-l suspenda 2 ani pe Mihai Voduț (25 de ani, atacant), fostul fotbalist de la Chindia Târgoviște.

  • CONTEXT: Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei. Decizia nu este una definitivă, dar are caracter executoriu.
  • Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț i-ar fi oferit fostei iubite această misiune. Fotbalistul i-ar fi cerut acesteia să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri, inclusiv pe meciurile propriei echipe.  
  • După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște. 

„Dacă Voduț ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viață și chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita”, a fost mesajul lui Stoica de pe Facebook.

Despărțirea cu cântec de partenera Adelina Trușcă l-a costat pe Voduț. Aceasta a trimis către Cancan conversații în care fotbalistul i-ar fi cerut iubitei să parieze pentru el.

Pe unul dintre tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.  

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Chindia Târgoviște, măsură categorică în cazul lui Mihai Voduț, fotbalistul suspendat doi ani pentru pariuri: „I-am reziliat contractul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.