Campionate

„Balonul de Aur” 2019 Megan Rapinoe trage un semnal de alarmă: „«Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă!». Aceste vedete nu se implică în probleme, le e teamă să nu piardă tot!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 December 2019

Megan Rapinoe, 34 de ani, a acordat un interviu pentru France Football după ce a câștigat primul Balon de Aur din carieră, în care a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate din fotbalul feminin.

„După Jocurile Olimpice din 2016 am decis să fiu mult mai implicată în munca mea de activistă. Am vrut să fiu mai bună ca oricând. Ştiu că sunt bună. Acest Balon de Aur mă răsplăteşte pe ambele planuri, atât fotbalistic, cât şi pe plan social, pentru că vreau să-i fac pe oameni să înţeleagă adevăratele probleme ale societăţii noastre.

Aş vrea să strig: «Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă!». Aceste vedete nu se implică în probleme, le e teamă să nu piardă tot, dar nu e adevărat. Cine i-ar scoate în afara fotbalului pe Ronaldo sau Messi pentru o declaraţie împotriva sexismului sau rasismului?”, a spus Rapinoe.

Megan Rapinoe, cea mai puternică voce a naționalei feminine americane: „Dacă nu te uiți și la alții, ești doar un tiran”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.