Liga 1

CRAIOVA - BOTOȘANI 3-1 // S-a resemnat Victor Pițurcă? „M-am grăbit când am venit la Craiova și am spus asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 decembrie 2019

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a câștigat cu FC Botoșani, scor 3-1. 

Tehnicianul oltenilor a recunoscut că s-a grăbit în momentul în care a afirmat că obiectivul echipei este câștigarea campionatului.

„Orice meci e dificil. Am dat 2 goluri repede, iar după am ratat o ocazie mare prin Ivan. Până la pauză am primit un gol dintr-un șut de la 20-25 de metri și ne-am făcut viața grea.

Eu am vorbit altceva cu jucătorii la pauză. N-am mai putut să ne menținem ritmul în a doua repriză. Oaspeții au stat mai bine în anumite momente psihic și fizic, iar asta s-a văzut.

Sunt mai moderat acum în declarații. Să treacă aceste trei meciuri care ne-au mai rămas de jucat și vom vedea. M-am grăbit când am venit și am făcut acele declarații (n.r. Pițurcă a spus la instalare că obiectivul său este câștigarea titlului). Mai este de lucru. Trebuie să stai să vezi o lună, două ca să-ți dai seama de anumite lucruri”, a afirmat Pițurcă, la Look Sport.

„Urmează meciul cu Astra. Ei au câștigat ultimele 7 meciuri, o performanță mare. Îi au pe Tamaș, Alibec, Budescu. Se poate întâmpla orice”
Victor Pițurcă, antrenor Craiova

VEZI ȘI:

FCSB // De ce spune Gigi Becali că Astra lui Bogdan Andone nu are șanse la titlu + cine e „singura contracandidată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.