Liga 1

CRAIOVA - BOTOȘANI 3-1 // Marius Croitoru: „Suntem o echipă mai bună decât Craiova” + replică pentru Bogdan Mara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 decembrie 2019

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit după meciul în care echipa sa a pierdut, scor 1-3, împotriva Craiovei.

„Scorul nu reflectă realitatea din teren. Am fost naivi. Am învățat că jocul frumos nu-ți aduce puncte, acesta este fotbalul. Din punctul meu de vedere, suntem o echipă mai bună decât Craiova.

Mi-am asumat când portarul s-a dus la acel corner (n.r. la faza golului 3 al oltenilor). Nu știu dacă a fost penalty la Ivan, am fost departe, dar am înțeles că a fost ușor acordat. Însă și arbitrii sunt oameni, se întâmplă”, a declarat Croitoru, la Look Sport.

„Mariuse, m-au sunat cei de la Cluj, aproape un sfert din populație”

Croitoru a comentat și afirmațiile făcute de Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, care a criticat în termeni duri faptul că FC Botoșani nu a acceptat amânarea meciului de campionat de duminică dintre cele două formații. (Detalii AICI)

„Haideți să lămurim și această problemă. Mi-a spus domnul Iftime: «Mariuse, m-au sunat cei de la Cluj, aproape un sfert din populație, că vor să amâne partida».

Am fost în vestiar, am întrebat băieții. Răspunsul nostru a venit și pe un fond de supărare, întrucât banii pe transferul lui Golofca nu s-au plătit. La Botoșani e normalitate! Este dreptul nostru. Îi așteptăm aici. Ne-au bătut la Botoșani cu echipa a doua, nu înțeleg de ce atâta tam-tam”, a mai spus Croitoru.

VEZI ȘI:

FCSB // De ce spune Gigi Becali că Astra lui Bogdan Andone nu are șanse la titlu + cine e „singura contracandidată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.