Liga 1

VIDEO // GSP LIVE Povestea fabuloasă a episodului „Steaua e numai una!” » Pulhac către colegii lui: „Plecați dracu’ acasă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 December 2019

Lucian Goian (36 de ani, fundaș central), în prezent fotbalistul lui Chennaiyin (India), a vorbit la GSP Live despre episodul „Steaua e numai una”, când mai mulți jucători de la Dinamo au fost filmați în 2008 în timp ce cântau una dintre melodiile dedicate „roș-albaștrilor”.

„Mi-am adus aminte de episodul „Steaua e numai una”. Pe imagini au apărut Pulhac, Ropotan și Torje, dar eram și eu. Mai erau câțiva, dar nu au apărut. Eu am fost la Dorin, jucasem înainte la Brașov. Am mâncat, eram cu prietena mea de-atunci. Am plecat de la el seara și am zis că mă duc acasă.

Pe drum ne-a sunat Gabi Torje. M-a chemat la el să bem un pahar de vin și să ascultăm niște muzică. Și... mă rog, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ascultam muzică pe YouTube, nu am planificat noi playlistul. La un moment dat, Pulhac, având laptopul în fața, a pus acel cântec. Melodia era frumoasă.

A doua zi am avut antrenament dimineață. După antrenament, Pulhac s-a dus acasă. Eu m-am dus cu Ropotan să mănânc și să bem o cafea. La un moment dat, Pulhac îl sună pe Ropotan și îi spune «Plecați dracu’ acasă!». Știrea deja apăruse. A fost o greșeală. Mă amuză, dar într-un fel mă și irită, pentru că nu am fost suficient de matur”, a afirmat Goian.

VEZI ȘI:

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO + FOTO „Câinii” obțin victoria sezonului și se apropie la două puncte de play-off! Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.