Nationala

Gheorghe Hagi, reacție dură după scrisoarea lui Răzvan Burleanu: „Generația de Aur e eliminată! Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 decembrie 2019

Gică Hagi (54 de ani), conducătorul Viitorului, a comentat scrisoarea redactată de Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal.

  • CONTEXT: La 3 zile de la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020, timp în care a fost „bombardat” cu critici de mai mulți oameni din fotbal, Burleanu și-a prezentat public scuze față de Hagi, prin intermediul site-ului FRF, după ce „Regele” nu a fost invitat la evenimentul de la Romexpo. 

„Scuzele sunt scuze. Important e să simți. Eu asta am înțeles, că Hagi a făcut puține pentru fotbalul românesc. Dar eu sunt singurul jucător din România care a fost inclus în top 100 fotbaliști din istorie. Asta e. Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară.

Probabil a deranjat acea performanță de la U21. Eu nu oblig pe nimeni, însă era doar o chestiune de invitație. Nu e obligat nimeni să facă ceva, dar să creeze ei o nouă generație. Generația de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!”, a declarat Hagi, la Look Plus.

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.