Handbal

VIDEO 3 întrebări abordate de Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi » Singura CONDIȚIE pentru semifinale și ce înseamnă victoria României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 decembrie 2019

Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi de la Gazeta Sporturilor, a vorbit la emisiunea GSP Live despre succesul dramatic reușit de România în fața Ungariei la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, scor 28-27. 

  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00.
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

...despre victoria dramatică cu maghiarele: „Ce e de semnalat e că Ungaria a avut un avans de 6 goluri la pauză. Un astfel de avantaj s-ar traduce în fotbal ca un 3-0 la pauză. În minutul 56, cu patru minute înainte de final, Ungaria avea 3 goluri avans. Ceea ce s-a reușit a fost ceva incredibil. ”

...despre lupta pentru calificare: „Pentru semifinale, ar trebui să obținem șase puncte. Singura șansă de a accede în semifinale e să câștigăm toate cele 3 meciuri. Chiar și așa, stăm la mâna celorlalte rezultate. Cred că avem 5% șanse să ne calificăm în semifinale”

...despre calculele pentru Olimpiadă: „Important e să fim în primele 4 echipe din această Grupă Principală pentru a ajunge la turneele preolimpice. Se va mai califica și campioana mondială, deci și asta ar fi o opțiune, să luăm titlul ;)”, a spus Marian Ursescu, în studioul GSP Live. 

Rezumat video România - Ungaria 28-27:

Clasamente Main Round: 

Vezi și: 

Victoria României cu Ungaria a declanșat nebunia în vestiarul lui CFR Cluj » Dan Petrescu: „S-a țipat, s-a urlat. L-am dat afară din birou, apoi era să spargă ușa”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.